SKIT!!

Hej!

Mmmm då va d torsdag...veckan snart över men dock inte jobb veckan.
Erica ville leka me Kevin, så d passar ju bra att hon gör d på lördag när jag jobbar.
Hoppas på fint väder så dom kan bada i poolen.

Dom 2 senaste veckorna har det varit många diskussioner om en viss person. Både positivt o negativt...
Jag vet var jag står o jag vet vad jag vill....finns ingen som kan tvinga mig till varken mer eller mindre...Passar d inte människor i min omgivning så TO FUCKING BAD!!
Jag HADE det jag önskat sedan seperationen för min Sessa, men e inte så säker på att jag har d kvar, då jag inte typ hoppade av glädje när jag blev tillfrågad att göra något tillsammans med henne.
Hade d varit annorlunda på vissa bitar så hade d väl varit helt okej, men jag är inte helt hundra än....
Magen krånglar som fan efter alla turer fram o tillbaks o inte minst efter tankarna kring min lilla Sessa.....

Fick ett mail ifrån en vän jag inte träffat sedan jag flyttade ifrån Inge....blev ganska irriterad kan jag säga, då en av meningarna antydde en sak jag skulle ha sagt om denna personen.
Vet exakt vart det kommer ifrån isåfall.... Ska ta reda på lite mer fakta innan jag tar tag i det ordentligt.
Nu för tiden har jag väldigt svårt att lita på folk, då man blivit sviken merän en gång...är lite misstänksam mot en annan sak som jag också ska kolla upp närmre.
OM det är som jag misstänker, så kan man ju fråga sig hur pass bra självkänsla människor har o hur pass trygga dom känner sig...STACKARE!!

Känner mig fruktansvärt ledsen o tom inombords när jag tänker på vissa saker....Så länge jag inte tänker på det kan jag skratta o må bra som jag borde göra alltid...
En sak Alex lärt mig iaf är att göra det jag själv vill o mår bra av, även om det innebär att folk kanske blir sårade, så länge jag inte gör d med avsikt att vara elak. Jag är ju inte en elak människa....
Våra små Te stunder har gjort mig mycke gott genom månaderna som gått!
 I början kunde vi sitta till typ 2 på nätterna o bara prata om allt mellan himmel o jord, nu sitter vi inte uppe så länge men vi pratar fortfarande om saker som pojk- och flickvänner normalt inte tål att höra. NYTTIGT!!

Hoppas att jag mår bättre snart, vilket jag tror eftersom jag ska börja med min medicin igen =(
Ska boka fler tider me min psykolog också...kanske lite svårt nu under semester tider.

Nu ska jag städa undan här lite under tiden som Alex pratar med Anders i köket. Går jag o lägger mig nu somnar jag o d vill jag inte....
Skriver av mig mer en annan dag!

SKÖT OM ER!

ERICA- OAVSETT VAD SÅ KOMMER DU ALLTID FÖRST- ÄLSKAR DIG!!
ALEX- TACK FÖR STÖDET DU GER MIG- ÄLSKAR DIG!!




Dagen =)

Tjingeling!!

Då va denna arbets dagen över....Dagens äventyr har jag o Alex haft med början i Gladsax där vi tvättade ett hus, som senare ska målas. Lagom blöt va man också hehe....
Frukosten bestod av nygjorda baguetter vi köpt på Österlen cafe´. Dom avnjöt vi nere i Bäckhalladalen i d fina vädret....
Vid 2 tiden körde vi in till S-hamn o fortsatte med karmar på ett jättehus.....

När arbetsdagen va slut vid fyra körde vi o plockade upp Sessan o sen vidare ner till torget där vi avnjöt varsen stooorrr glass =)
Väl hemma va d på me bryggarn...upp me kaffet i muggen, sen ut i d härliga vädret o bara njöt...
Nu lagas d mat, kvällen består av en varm go dusch, mys och tv tittande....

Ska jobba hela veckan som d ser ut nu inkl. lördag o söndag. Dock inte hela dagar eftersom jag vill umgås me min lilla Sessa också =)
På Måndag ska jag till läkaren, för att ev. få klarhet i varför jag fortfarande har ont i min vänstra njure, trots att d snart e 10 månader sedan jag blev opererad. Hoppas ju innerligt att jag inte har nersatt njur funktion, eftersom jag då inte kan donera till min bror om jag skulle matcha honom...=(
Nästa  Onsdag ska jag o Alex iväg till VC för att få våra vaccinationer inför Thailands resan. En resa vi båda längtar till, då ingen av oss varit där innan så blir det ett nytt resmål vi utforskar tillsammans...

Lyssnar just nu på Slipknot "Snuff"....riktigt bra låt d där... Hmmm, medans Alex står vid spisen o fixar lite käk =)

Annars är det väl bra...eller på bättringsvägen har jag väl inbillat mig. Får se om det fortsätter som det varit ett tag nu....

Nä gott folk, nu är det mat som gäller!!
Tills nästa gång- HA D GÖTT!!!!

ÄLSKAR ER!!!




Ericas minnesfilm




HOROSKOP

Fiskarna 19/2 - 21/3

Dagshoroskop - tisdag 23 juni

En gräns har nåtts, och nu gitter du inte vara med om något längre. Omständigheter som rör barn eller kreativitet genomgår en total förvandling.


Veckohoroskop - vecka 26

Kreativa genombrott är veckans melodi när du äntligen kommer på hur du skall komma ifrån sådant som utgör ett slöseri med tiden och som heller inte kommer att göra dig tillfredsställd på längre sikt. Nu kan du koncentrera dig på sådant som verkligen berikar dig känslomässigt. Frågor om nära relationer är centrala för dig just nu. Tidigare missförstånd kan redas ut, men bara om du är beredd att ta en diskussion om det allting verkligen bottnar i och arbeta för att konkreta lösningar skall bli av. En stabil partner ser gärna att du gör ett åtagande nu, och det bör du också göra. Även hemma krävs mycket hårt arbete, men det är mest andra som tar sig an det, med stora förbättringar och en förhöjd livskvalitet som följd.


Månadshoroskop - juni 2009

Juni är en månad då dina förhoppningar och drömmar för framtiden får stort utrymme. Ingen kan frånta dig ditt rika inre liv - du kan dra dig tillbaka och utveckla din kreativa fantasi, njuta av naturen, havet, meditation, drömmar och fantasier. Icke desto mindre förekommer det frustrationsmoment eftersom du måste översätta det du kan se för ditt inre så att det blir begripligt för andra. Det kan bli svårt om du inte är kapabel att översätta det hela till något konkret och visa på resultat. Räkna med en uppförsbacke om andra skall kunna acceptera dina idéer så att du kan bli överens med dem. En framgång den 18 juni kan ge dig hjälp på traven.

Nymånen mot slutet av månaden sätter fokus på kreativitet och engagemang i grupper, och det är en bra tid för omorganiseringar. Du kan komma att vilja överge kreativa projekt som du inte kommer någonvart med, för att hellre ge dig i kast med något som verkligen har en chans att bli framgångsrikt. Låt dig vägledas av partners du litar på, som du vet har tryggat de resurser som behövs för att få saker och ting att fungera.

Nymånen varslar också om en intensiv tid i kärleksrelationer, något som kan innebära att känslorna råkar i gungning, men också att det på längre sikt blir mer stabilt. Det är en bra tid att resa i kärleksärenden, eller att involvera dig i ett utbildningsprojekt tillsammans med nära och kära.

http://www.ditthoroskop.nu/se/tecken_fiskarna.htm


Splittrad!!!!

Hej

Sitter hemma idag eftersom jag redan igår eftermiddags började känna av min njursten kraftigare än vanligt.
Så man kan ju säga att jag inte mår så bra....

Dessutom står jag inför ett svårt val som får mig att skrika på insidan o vill bara sätta mig ner i en kall mörk hörna o gråta ögonen ur mig....
Trodde att allt blivit bättre o lugnare sedan man kunnat sitta ner o prata o dricka kaffe ihop några gånger.
Har DU gjort något som påverkat henne eller är det verkligen hennes egna tankar o hennes egna känslor???!!!

Jag vet att jag har en sund o rätt inställning till d hela, men ändå gör d så fruktansvärt ont.....När man äntligen mår bra, varför ska då detta hända??????
Vet att oavsett vad så kommer jag ALLTID sätta min dotter före ALLT o ALLA!!!!!
Vet att min prins stödjer mig i mitt beslut även om d gör ont i honom också....vi e starka på d viset o jag älskar honom så oerhört för han låter mig va den jag e o stöttar mig. Han har aldrig förnekat mig inför någon!!!
Får försöka hitta en lösning på detta eller se om d blir bättre....för annars har jag ju inget val egentligen =(

Gör ont som fan bara!!!

Nä nu ska jag försöka göra något trots att jag har ont =(

SKÖT OM ER!!

ERICA- DU KOMMER ALLTID FÖRST- MAMMA ÄLSKAR DIG!!!
ALEX- ÄLSKAR DIG <3





Bilder Midsommar-09

                  



                                      



                       

Midsommar

Hej

...då va midsommar också över. Hade en väldigt trevlig midsommar, både dag o kväll.
Började me att göra en bukett till min brors flickvän som han bett mig om.
Sen kom Inge o lämnade Sessan här vid tolv.......lite senare körde jag o Sessan ut o plockade blommor o björke till kransar vi skulle göra. Körde ut om till Lunnarp för att plocka lite blommor, o när vi ändå va ute på d hållet körde vi in om o köpte blommor, sen inom en runda till Jenny o Marcus på lite java.

När vi kom hem fikade vi lite innan vi började me kransarna.
Sessan va super duktig när hon skulle göra sin krans. Det enda jag hjälpte henne me va att få ihop stommen, sen satte hon själv i blommorna. =)
Sen va d duschen som gällde o påklädnad.....
Vid 17:45 bar d av till Sövestad på fest....kanon trevligt me go´mat o gott sällskap.

Trots att jag hade Alex´s  jobbebil fick jag ändå va chaffis...hehe...lotten man vinner när man inte dricker så ofta.
Vi va hemma vid 02:00, då va d raka vägen in i sängen me Sessan som somnade om direkt, efter att ha sovit i bilen en bra stund. Själv somnade jag inte förään klockan va närmre halv tre typ.
Upp igen vid nio..... helt underbart att ligga o mysa brevid mitt lilla hjärta... =)
Dagen har bestått av mys, städning o tvätt än så länge. Jag klädde hjärtat o lämnade henne hos Inge vid 15, eftersom han hade fyllt år o skulle ha kalas. Så Erica va överlycklig.....tårta 2 dagar i rad *ler*

Nu e snart Alex hemma, så d blir till att starta grillen.....ska bli gott!!
Ska bara ta d lugnt ikväll....ska bli skönt efter att man farit runt överallt i 2 dagar.....

Tills nästa gång- Va den du e o inte den andra vill att du ska va. Svårt ibland!!

ÄLSKAR ER!!

Veckan

Tjingeling

....fint väder o nytt jobb...livet e bra gott just nu.
Mycke som börjar ordna upp sig =)
Lyssnar just nu på "Eva" me Nightwish....kanon bra låt...

Denna veckan började me att jag va hemma me Sessan i måndags eftersom hon kräkt.....lämnade henne hos pappa vid halv sex, snackade lite skit samtidigt....
Efter att jag varit där körde jag hem o "plockade" upp prinsen, eftersom vi skulle upp till Anna o Sandra på lite java o snack....va super trevligt.

Igår va d upp tidigt o iväg till jobb.....Alex släppte av mig i Brantevik där jag skulle spendera dagen me att skrapa fönster åt en gammal dam.
Alex kom ut vid 2 tiden. Han hade köpt me sig pasta ut o till enbart mig hade han köpt små söta vår rullar som va super goda. D satt ju som en fläskläpp kan jag säga efter att man inte ätit på hela dan.

Idag har både jag o Alex varit i Brantevik o slipat fönsterna...
Tycker d e skitkul att jobba inom måleri yrket.
Känns i både armar o rygg, vilket känns jävligt skönt ändå.....man får ju lite muskler =)
Ska jobba där iaf hela sommaren, sen får vi se vad som händer.....

Imorgon ska jag o Alex käka Thai innan han ska köra upp till Svenljunga för att fira midsommar. Jag skulle egentligen också följt me, men jag vill ha Erica så därför stannar  jag hemma. Ska hämta henne hos Inge på fredag.
Efter att jag hämtat henne, ska hon o jag köra o plocka blommor till kransarna vi ska göra.

På midsommar kväll är vi bjudna till Sövestad på fest. Min morbror fyller år....ska bli så jävla mysigt att va själv me min lilla Sessa. Alex kommer inte hem förrän på lördag kväll.....så sängen delar jag me någon annan mellan fredag o lördag- SESSAN!!!  =)

Se om d blir ut om en runda till Jenny o Marcus imorgon kväll när Alex kört....
Ska höra me min lilla vän om dom ska va hemma först kanske hehe....

Nu ska jag iaf dricka kaffe innan d blir att hoppa in i en varm o go dusch....

Tills nästa gång-
VÅGA VA DEN DU E O TA HAND OM DEN DU ÄLSKAR!!

ÄLSKAR ER!!



Vår dag i Haväng =)

                  



                                  


                


                                      



                                              

UTTJATADE ORD HOS MÅNGA =(


......Ja tyvärr e förlåt ett uttjatat o nött ord hos många....Väldigt få människor har en genuin mening bakom när dom säger d ordet.... lyssnade på låten när jag o Sessan körde hemifrån Ystad nyss...
Låten får ju en helt klart att tänka på alla gånger man hört "Förlåt" ifrån människor runt omkring, utan att dom verkligen menat d...... VARFÖR??!!!
Lika uttjatat som ordet älska är....beskrev i en tidigare blogg hur jag ville bli älskad....o hur jag BLIR älskad...tänker aldrig nöja mig me något mindre, en sak jag kommit fram till....
Varför ska man nöja sig me "halvdanna"  halv tomma ord??
Varför ska man ge hela sig själv till någon, om man inte får allt d man behöver tillbaks??

Har man en bra självbild o man vet vad man vill ha....varför då nöja sig me något mindre. D finns någon därute för alla, en människa, själsfrände....som älskar varje mm av dig, både in- och utsida.....en människa som kan leva me dina fel o brister, utan att älska dig mindre....
Vissa måste kyssa många grodor för att hitta sin prins eller prinsessa, vissa har turen att göra d direkt.....

Nu ska jag be att få tacka för mig för ikväll.....återkommer me fler tankar en annan dag.
Tills dess SKÖT OM ER!!

ÄLSKAR ER OBESKRIVLIGT!!!!




APOLOGIZE


I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say ...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new - yeah yeah
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say ...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid ...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah
I'm holdin on your rope, got me ten feet off the ground ...

Pissförvirrad......


.....mmmm d e jag just nu....men men man e ju d ibland :S

Denna veckan har jag jobbat med Alex i Rörumstrand. Vi har målat ett sommarhus.....d har faktiskt varit skit kul.
Ska hjälpa "pågarna" ett tag framöver nu....
Funderar starkt på att utbilda mig till målare...ska kolla upp d.
Som Inge sa till mig när jag berätta d "Ska du??!!! Har jävligt svårt att se dig på bygge!!" =)
Mmm men d har inte jag.....gillar att arbeta med händerna.
Fixa tom att klättra på ställning o greja me den...*DUKTIG*

Va har mer hänt då??
Jo Alex har bokat av resan till Turkiet den 15 augusti o istället bokat en 2 v resa till Kata beach i Thailand =)
26 Aug lyfter planet ifrån Kastrup...
Vilken dröm.....ska bli skönt...

Har mått jävligt skumt denna veckan.....magen har inte alls varit i rätt skick, inte heller hjärtat som slår lite som d själv vill.... : / 
I onsdags grät jag utan att kunna hejda mig....Erica blev jätteledsen när hon såg d o kröp upp i mitt knä o fråga varför jag va våt på kinden, varför jag va ledsen o sa att hon inte ville att mamma skulle gråta fler gånger.
D e första gången hon ser mig gråta....
Varför jag grät behåller jag för mig själv.....

Har "pratat" en hel del me en viss person på sistone, vilket känns väldigt skönt.... Hoppas d kan fortsätta bara.... *ÖNSKAR*
Jag fungerar ju så som person att jag helst inte vill va ovän me någon.... Vissa har kanske svårt att acceptera d men d e ju deras bekymmer, inte mina....Alla människor e värda en andra chans enligt mig...

Lyssnar just nu på Halo med Beyonce...den e ju så sjukt bra...
"Telle" leker me husse bakom gardinen...hon älskar att sitta där o lurpassa o sen när d kommer någon så attackerar hon benen  =)
Hon e ju för go den katten...en riktig "morskatt" hehe...*NöffNöff*

Nu hade jag tänkt hoppa in i en dusch, sen krypa ner i den varma goa sängen o kolla lite på tv....

SKÖT OM ER DÄRUTE O VÅGA STÅ TILL VEM NI ÄR!!!

ÄLSKAR ER ÖVER ALLT ANNAT!!

Helgen- Jobb & Mys

Go´morron

Söndag förmiddag.....halvtaskigt väder.....full av energi ändå =)
Denna helgen har varit bra...skulle ha tvättat i fredags men hmm våra grannar , som då inte har förstått hur tvättstuge systemet fungerar, tog vår tid. Får se om d finns en tid idag istället, så här e undantvättat till imorgon, eftersom jag ska jobba hela veckan.
När prinsen kom hem körde vi in till Ystad, för att fixa div. saker till jobbet i Onslunda. Väl inne på Colorama köpte vi färg till vår egen hall också. Jag fick ett av mina ryck o tyckte att jag skulle måla om den ju =)
Färgerna vi valde va Aubergine som fondvägg o Shi-Take till resten.
Aubergine e en mörk lila-brun neans o Shi-Take är är typ gräddfärgad.
När vi kom hem kom Henrik, som skulle sova här hela helgen, eftersom han skulle jobba.
Grillen startade, o vi avnjöt en god middag me grillat, potatisgratäng o sallad me feta ost i *MUMMA*
Lite god dricka stod också på menyn.....när maten lagt sig for vi ut o spelade badminton alla tre.

Lördag- hade ställt klockorna på typ sex, men sov ändå till kvart över sju...
Fixade mackor till oss, drack kaffe o röka, sen bar d iväg till Onslunda för att lämna av Henrik. Jag o prinsen for vidare till Rörumsstrand. Fönsterskrapning o slipning stod på schemat, eftersom vi ska börja måla huset imorgon.
D ska bli så himla kul att jobba me prinsen hela veckan. Hoppas bara att vädret håller i sig osse.
Vi va flitiga o va därför färdiga tidigare än prinsen beräknat.
Körde tillbaks till Tomelilla o drack lite kaffe, sen körde Alex tillbaks till Onslunda för att hjälpa Henrik.
Jag satte fart o diska o plocka undan allting i hallen.
Kvällen igår bestod av målning samtidigt som jag lyssnade på fotbollen.
Kjellström suger  =)
Hallen blev skitsnygg om man får säga d själv hehe....
När jag va färdig gjorde jag killarna sällskap framför tv:n någon timme, sen hoppa jag in i duschen, full av färg på armarna, eftersom d stänkt när jag måla me rollern.

Idag fick man sovmorgon eftersom man stängt av mobilen....slår ju aldrig fel...sist jag ville ha sovmorgon ringde min bror o sen ringde mamma o Henrik. Blir så trött...hehe...
Dagen ser ut som följer....jag ska klippa min bror, måla sista gången i hallen, tvätta o plocka undan. Prinsen ska jobba idag också så man har lite tid för sig själv.....Vilket både han o jag tycker e skönt ibland =)

Funderar lite på om jag ska försöka få upp hyllorna här inne i tv- rummet så man får ut den fula skänken vi har nu.... =(
Känner mig på ett riktigt fixar humör......ikväll blir d nog bara en massa mys om jag känner oss rätt....

Imorgon kommer äntligen min lilla Sessa *LÄNGTAR*
Man har haft en del "dumma" tankar för ett tag sen angående henne.....alla andra har iaf sagt att d e dumt. Jag vill bara göra d som e bäst för henne.....Har lagt d på hyllan nu, får se hur d blir framöver.....ska kanske lyssna på andra i detta fallet....Som förälder kan man inte va självisk.....
Finns bara en sak jag inte gör för min dotter.....annars blinkar jag inte om d e något hon mår bra av....

Nä gott folk, nu ska jag sätta fart här hemma.....

SKÖT OM ER!

ÄLSKAR ERICA O ALEX!!

                     

GOTT & BLANDAT =)

ERICA I SITT NYA KITTY TÄLT O LITE MYS ME SIN KOMPIS =)




PICNIC PÅ STRANDENGRILLNING I YSTAD
BARNVAKT TILL LINUZ

Nyfunnen vänskap???

Hej!

Fredag igen....ledig idag men ska jobba hela helgen som d ser ut nu....
Va meningen att jag skulle jobbat idag me men så blev d inte...
Denna veckan har d skett framsteg....e såååå glad för d..trodde aldrig att d skulle bli så här =)

Va uppe hos Inge igår eftersom han sagt att han hade en sak till mig. När jag såg va d var blev jag helt överlycklig.
MIN FÖRSTA MORSDAGS PRESENT!!!!
En present jag trodde att han kastat.....MEN tydligen inte....TACK INGE!!
Så nu har jag ett broderi till att göra färdigt...sen ska jag rama in d o hänga d på Ericas rum =)

Ska ju inte ta ut något i förskott men d verkar som att jag äntligen e en bit på väg gällande d jag önskat i flera månader, får se vad som händer.
Jag arbetar me mig själv,har en underbar dotter som förhoppningsvis snart har d näst bästa i sitt liv, har en man i mitt liv som älskar mig gränslöst....Känns jätteskönt.
Finns INGEN som kan hindra mig ifrån att sätta min dotter först, så länge hon har en mamma som fungerar som hon ska =)

Nu ska jag fixa lite här hemma eftersom vi ska ha nattgäst hela helgen.
Ska köra in till Ystad när prinsen kommer o fixa säng till nattgästen....Ikväll blir d grillning om vädret håller i sig, kanske lite go´dricka osse. Kylen e ju laddad =)

SKÖT OM ER DÄRUTE!!

ERICA- MAMMA ÄLSKAR DIG MERÄN ORD KAN BESKRIVA- DU E MITT LIV!!
ALEX- DIN KÄRLEK HAR GJORT MIG STARKARE ÄN JAG VARIT PÅ LÄNGE- ÄLSKAR DIG!!


Att bli älskad på rätt sätt

Go´morron

Då va det torsdag.....ska va hundvakt hela dan till lille Linuz- Anna & Sandras hund. Riktig liten dunboll..... =)
Hade tänkt att vi skulle köra in till mamma i Ystad sen.
Det e väl så denna dag ser ut.....ja jag o prinsen ska ju ut till Gladsax ikväll osse o ställa saker som jag ska ha imorgon när jag jobbar.

Funderar ganska mycke fortfarande på allt i livet....D mesta skriver jag ner här i min blogg.
Att bli älskad på rätt sätt e något jag funderat på länge, men d e först dom sista månaderna tror jag som jag har fattat hur jag vill bli älskad.
För mig e d när man blir satt högst av alla i sin partners ögon....att man känner ända in i märgen hur mycke man betyder för den andre.
Att man kan ligga o kela, pussas o kramas utan att d leder till sex.....Underbart!
Att man kan prata om precis allt o få respons tillbaks......A o O
Att man känner stöd ifrån den man lever me, i svåra situationer....
Att man får lov att va sig själv utan att få skit tillbaks....
Att man kan ha sitt "kvinnliga problem" o ändå få mysa utan att överhuvudtaget bli påmind om sex
Att kunna umgås med vem man vill utan att få skit för d- alltså att få va sig själv
Att bli sedd även när man e svag

I det stora hela så ska man kunna va den man är o ha sina bra & dåliga dagar utan att d påverkar förhållandet alltför mycke.
Man ska kunna känna sig avslappnad o lugn.....Ens hem e ens borg!!

Allt detta har jag lärt mig under min tid me Alex....
Förr kunde man tycka att saker, som egentligen va jävligt kränkande, va som ett skämt.
Och att man inte va värd merän d man hade eller d man gjorde.
Man hörde ofta hur mycke man betydde men kände inte d i hela kroppen merän vid vissa tillfällen....
Som sagt, jag jobbar med mig själv o har en del steg att ta på vägen....
Rom byggdes ju inte på en dag... =)

Nu ska jag ta en cigg innan jag o Linuz ska iväg till Ystad...

KOM IHÅG- DU SKA ALDRIG VARA NÖJD FÖRRÄN DU KÄNNER ATT DEN DU ÄLSKAR HAR SATT DIG HÖGST UPP MED DINGLANDE BEN!!!

ÄLSKAR ER MERÄN ORD KAN BESKRIVA!!

Nya värderingar

Go´morron

Då har man varit en runda inne i Ystad o lämnat solkrämen till prinsen (han glömde den imorse), o nylagat kaffe till honom o Magnus.
Hade tänkt ta denna dag till att fixa här hemma, med div. saker.
Imorgon ska jag in till Ystad igen o hjälpa mamma städa o plantera blommor.....nyopererad som hon e kan hon ju inte gå ordentligt.
Ser fram emot att fixa i trädgården, för den biten saknar jag så fruktansvärt. De va min oas, där jag kunde koppla av o bara va Madde. Något jag verkligen sög på annars =)

Dom senaste 9 månaderna har jag sakta men säkert kommit fram till vad som e viktigt i livet o hur jag vill ha d.
Nya värderingar har jag fått....o framförallt lärt mig att inte ta skit ifrån någon.
Har lärt mig att d e helt okej för mig att säga nej till saker jag inte vill, utan att få skit för d. Får jag skit för d så e d ju inte mitt problem. Man kan inte gå igenom hela livet o va andra till lags.....
Jag e sådan av naturen att jag jätte gärna ställer upp om jag kan, men jag stressar inte röven av mig längre för att alla andra ska må bra.
Alla människor kan göra misstag så länge man lär sig av dom o inte gör om dom igen....
Jag ger gärna en andra chans till människor.....
Att släppa saker jag inte kan kontrollera, är en process som fortfarande pågår o lär nog göra så ett bra tag till....man har ju inte magkattarr för inget. Hela ens vuxna liv har jag varit sådan som person, man oroar sig i onödan, istället för att tänka som så att jag gör mitt bästa, mer kan jag inte göra.....
Prinsen har lärt mig en hel del av d tänkandet, en enorm hjälp i allt detta har han varit.
Kommunikation är A & O i ett förhållande.

Får se om folk kan ta mig för den jag är, och inte den jag en gång var- en människa som nästan knäcktes helt!!
Glömde sig själv för att andra inte skulle må dåligt.

Nä- nu ska jag dricka en kopp kaffe, sen sätta fart.... =)
Livet börjar ljusna på allvar!

ÄLSKAR ERICA & ALEX!!


RSS 2.0