Wunderbar =)

Helgen över, tisdag, strålande solsken....våren på väg?? Hade ju varit helt underbart =)
Har precis hängt upp gardinerna i köket efter tvätt. Ska fixa lite här hemma idag. Kanske börja betsa dörrarna till vitrinskåpet så d blir färdigt någon gång.

Älsklingen o jag satt o kolla upp olika företag som har homeparty igår. Hade tänkt ha ett lustparty i slutet av April. Skitkul med sådana träffar...
Va även inne på Colorama igår för att hämta 6 st 10:or med golv färg, men leverantören hade strulat till det så dom hade fått fel varor... när vi ändå va där så passa vi på att kolla upp en sak till Sessans rum.
Nämligen en typ av klistermärken man kunde sätta på väggen med div. motiv...
Hon ska få följa med in själv o välja en dag.

Efter att jag lämnat henne på dagis igår körde jag ut till Lena & Jonny.
Drack lite kaffe o snacka lite...Trevligt.

Förra veckan hände de en del grejor...
Dagis för Sessan som vanligt mån-ons. I torsdags va vi på biblioteket o hämta boken hon fick på sin 4 års kontroll, låna dessutom lite andra böcker som vi läste när vi kom hem.
I fredags hämtade vi Stephie & Isa efter att dom slutat skolan. När Alex kom hem körde vi alla 5 till Mc.Donalds.
Efter d bar d iväg hemåt igen....kolla lite på film o busa.
Jag o Erica lämnade dom vid halv nio igen...

I lördags kom Kevin o lekte....Erica har ju tjatat om det hur länge som helst o nu fick hon äntligen leka med sin kusin....eller gusin som hon säger hehe..
Mikael kom o hämtade honom vid halv sju...han hade köpt en godispåse med sig till Erica som va väldigt uppskattat =)
Vi gick ner o handlade efter att dom kört. Sen va d lördags mys framför melodifestivalen med räkor, tzatziki bröd o majjo. MUMS!
Kan ju säga att d va mest små hån när vi kolla men mysigt ändå....Sessan somnade brevid mig i soffan.

I söndags körde vi in till Ystad badhus. Så kul o se vilken badkruka hon va i början, sen lagom till vi skulle gå upp så doppa hon hela huvudet....då va hon tuff =)
Nästa gång ska vi köra till Simrishamn o testa va hon tycker om d....
Tog en fika där inne också...kommer ihåg hur mysigt det va när man själv va liten o hade badat =)
När vi kom hem tog vi d lungt en stund, sen klädde vi på oss igen. Tog en promenad upp till parken o mata ankorna, sen vidare till lekplatsen....
Ingen höjdare att gå i parken direkt...lerigt o blött..eller jo Erica tyckte d va skoj att plaska lite...
När vi lekt en stund gick vi hemåt igen för att börja på maten....

Har haft en underbar vecka med min Sessa o min Prins.
Saknar henne så när hon inte e här hos mig...kan ju hoppas att denna veckan går snabbt eller ännu bättre...att hennes pappa tröttnar på att spela duktig snart o låter henne va här mer...Hehe drömma kan man ju =)

Nä nog om detta nu....

ÄLSKAR MIN ERICA O MIN ALEX MEST =)

Badhus- Park- Lekplats














PIX




Vår söndagstur i skogen



ÄNTLIGEN....

...idag kommer min älskade lilla flicka hem. Saknar henne så d gör ont när hon inte e hos mig.
Har kommit fram till att jag ska göra allt för att hon ska få en bra uppväxt med allt va d innebär...även om d innebär en del negativa saker för vissa andra...dessutom trodde jag inte själv att jag skulle göra d, MEN fungerar det inte på annat vis så är man ju så illa tvungen...Skillnaden nu är att jag tänker igenom allt innan jag drar igång något.
Tyvär så kan man ju inte bara sudda ut sitt förflutna genom att skita i allt som har med det förflutna att göra.....
Erica bad aldrig om att få komma till världen o därmed aldrig bett om att få ha d så här...man ska kunna dela på sig UTAN att allt blir så här..
Speciellt om man gått igenom allt tidigare o vet vad det kan göra med barnen...

Har väldigt dumma tankar ibland, men som egentligen är helt normala om man har det så här...Snart har har Inge inget att locka med som jag inte har...så då ska vi se hur roligt det är för Erica att va hos pappa. Tragiskt som fan men så e d.... Jag har velat ha d så ifrån början att vi ska kunna snacka avslappnat, ev göra något ihop för hennes skull osv...men det har ju inte funkat merän när han velat ha tillbaks mig som jag sagt innan. Hur kan d va en bra förebild för henne??? Att ena stunden så funkar det o andra stunden så funkar ingenting alls..

Tro mig...jag bölar inte. Finns en tid då detta tog hårt på mig, men jag vet att är jag bara den jag är så kommer han skita sig själv i näven när det gäller sitt förhållande till Erica. Har själv varit i den sitsen som liten o har idag knappt någon kontakt med min "pappa".
Biologi är inte allt...krävs betydligt mer än så.

Utslitna ord detta...men sanningen kommer alltid fram till slut!!

Nåja nog om de nu.. helgen som gått har varit kanon bra. hade gäster hela lördagen o fick fina paket =)
Fick massa beröm för mina smörgåstårtor också..alltid kul ju.
Hade ju gjort mat till ett helt kompani så vi hade folk hela dan igår också som så snällt fick "offra" sig o käka tårta..hehe..

Jennie har precis varit här o druckit lite skitsnack...trevligt! Ska hämta Sessan halv två sen ska vi bara mysa tills det är dags att laga mat.
Har en överraskning åt henne...Kevin kommer på lördag. Hon har ju tjatat så om att leka med Kevin o nu har vi äntligen hittat en dag som passa. PIFF & PUFF e dom där två... =)
Har en känsla av att dom två kommer stå framför WII:et halva dan..iaf om dom får bestämma själv. Båda två har fastnat för svärd spelen...

Nä nog om detta nu...ska kolla upp mina möjligheter nu....

Tjingeling!!

ERICA & ALEX- ÄLSKAR ER!!

Då e man tant =)

Nu e man 30... hade en underbar dag igår med familj o vänner...
Tack till alla som gratta mig på min dag...

Prinsen köpte frallor till frukost, sen gick vi alla tre till affären o inhandla till dagens middag o dessert...Får ju säga att jag hade glömt hur underbart det va med solen...va ju så att man fick vårkänslor... =)
När vi kom hem igen hjälptes vi åt att fixa iordning..
Erica hade bestämt vad vi skulle äta...Tacos o maräng swizz.. *MUMMA* Hon hjälpte mig att duka till middagen...



Vi har haft en super vecka...hon ville inte till pappa idag o inte heller till dagis...anledningen att hon inte ville till pappa va att hon inte fick komma på festen jag ska ha på lördag, för honom. Anledningen till att hon inte ville till dagis va nog för att hon va verkligen trött efter gårdagen =)
Jag sa iaf till henne att hon o jag kunde göra något tillsammans nästa gång hon kom hit eftersom jag inte kunde bestämma om lördag...d gjorde ju pappa. Då va d okej igen... =)

Av mamma o Henrik fick jag blommor igår följt av orden "Fortsättning följer på lördag" hehe så nu e man ju lagom nyfiken...
Av Anna & Micke fick jag en jättefin presentpåse med diverse produkter som va helt underbara...
Blev verkligen jätteglad....älskar ju sådant plock...fick dessutom en lite större magnet med fina ord speciellt ifrån Anna... TACK!!

Nåja...fram tills lördag får man ju försöka dämpa den värsta nyfikenheten med att tänka på annat...ska köra till mormor o morfar en dag i veckan...
Inhandla mat mm till festen, ska dessutom hämta bord o stolar hos min bror. Han va ju så snäll o låna ut d. Tur man fyller år när det är lågsäsong på tältuthyrning m. tillbehör....annars hade det nog varit värre med borden o stolarna...

Jennie va här uppe innan o snacka lite java...va trevligt..fast de brukar d ju va... =)
Ses på lördag igen...

Längtar tills det gått ett år till....spricker nästan av glädje.... *ÄLSKAR DIG MIN PRINS*

Nä nu ska jag inte plita ner mer här....

ERICA- DU ÄR MAMMAS ALLT- ÄLSKAR DIG!
ALEX- DU ÄR UNDERBAR- ÄLSKAR DIG!


RSS 2.0