Lite blandat =)

Tjillevipp!!

Va bara tvungen att lägga ut lite fakta i dom tidigare bloggarna, då man ofta använder ordet psykopat för att trycka ner en annan människa. Väldigt sällan som det verkligen stämmer in på en människa i ens närhet.
Jag vet att nästintill allt som står i artiklarna jag kopierat o lagt in på min blogg, stämmer på en människa som finns i mångas närhet tyvär även i min.....
har haft väldigt svårt att ignorera denna människa under många års tid....nu när man äntligen kan koppla bort personen, blir man ändå indragen i en massa skit....

Men jag kommer dock aldrig gå ner mig så jävligt över denna person som jag en gång gjort. Denna gången har jag rätta stödet för att kunna få ur mig d jag vill o behöver...
Kommer dock alltid att ventilera va denna personen hittar på med, eftersom jag då som frisk människa har väldigt svårt att fatta hur en annan människa kan va på detta viset.

En viss del av mig fattar även varför vissa människor fortsätter krypa för denna människa, då man bokstavligt talat får ett helvete om man säger emot eller gör något som personen inte tycker om.
Då är det ju bättre att klassas som en stor jävla fitta, än att bryta helt??!!

Fick klart för mig igår att en del av denna sjukdomen nog e genetisk....då även personens ena förälder vänder kappan efter vinden o snackar skit om folk som "DET" inte har en aning om, men som sen är väldigt svårt att stå till....

Finns vissa hinder än sålänge till att jag o Alex inte kan flytta en bit härifrån, för att förhoppningsvis slippa va i cenrtum för denna sjuka människa....
Ska väl komma över dom hinderna snart...
Nog om detta nu.... =)

Veckan har varit lugn...va hos mormor o morfar i måndags med mamma...satte upp jul gardiner o stakar samt städa av hos dom. Så nu e där fint o juligt...
Hämtade Sessan i måndags också...*SAKNAT*
Hon va hemme igår eftersom hon sa att hon hade ont i magen o va på toa 2 gånger på en kvart typ. Men det blev inte mer av det *PUST* =)

Idag har Jennie varit här nere o fikat o snackat lite. Trevligt =) Vi gick upp till den nya lägenheten sen för att hämta matt proverna till Jan. Ska ju ha nytt golv i köket också... Nästa vecka blir det inflyttning =)
När jag o Sessan kom hem började vi göra pannkakor som vi mumsa i oss... *GOTT*
Nu leker hon o jag sitter här...hade tänkt spela lite spel med henne idag... Såg nu att hon håller på att duka fram sin servis. Hon ska nog ha the kalas för sig själv o sina nallar =)
Då dukar hon fram assietter, tefat, koppar, likörglas, bestick o servetter. Väldigt fint blir det...

Snackade lite om att köra upp till Svenljunga i helgen men d blir nog inget av det, eftersom både jag o Alex e dåliga. Hade isåfall planer på att köra till badhuset i Borås på lördag. Det ska tydligen va något extra  =)
Blir 2 års kalas på lördag istället om man inte blir sämre. Min lilla extra snäcka fyller år =) Gud dottern Nellie <3

Ska fixa maten sen också tills prinsen kommer hem. Snitzel, klyftpotatis, sallad o sås....ska bli smaskigt... har varit sugen på sallad nu ett tag. Konstigt va...andra blir sugna på godis eller glass men jag...jag blir sugen på sallad...

En sak jag reagerade över när jag fick reda på det, va att min "kära" ex make gått runt på bygget o typ skrytit om att hans gamla svärfar också jobbade på Stoby...Varför gör man det??!!! Det är fan ett år sedan jag lämnade honom...han brukar inte va klen när det gäller att snacka, så något annat måste han väl ha att säga för att bryta isen??!!!
Finns många saker han gör som får mig att tro att han inte kommit så långt i processen som han säger.. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det egentligen.
Pratade med en vän igår om bla detta. Berättade då för henne att ibland kommer en liten del av mig fram som är så in i helvetes arg på honom för att han lät allt gå åt helvete...Pga våran dotter då. För min egen del vet jag som sagt att jag får ut mer av detta förhållandet än jag fick med honom, ja förutom i början då tills vi fick Erica. Innan dess var allt helt underbart....Sen va jag väl för snäll o tog hand om allt så det blev vardagsmat. Min trötthet o besvikelse gick ut över allt o alla typ....har pratat med fler som varit ihop med honom som kännt likadant som jag gjorde...Hmmm..alltså e d inte bara mig d e fel på. Så himla skönt att få höra det ifrån någon "utomstående"....

En del anser kanske att det är jag som inte kommit över honom, men tro mig det är inte d saken handlar om. För mig är det så ofattbart att man kan bete sig så här när man satt ett liv till världen. En liten underbar varelse som inte gjort något fel men ändå känner av spänningarna mellan dom två människorna hon älskar mest i världen.

När jag o Alex började prata handlade d mest om vardagliga saker, men ganska fort märkte både han o jag att vi kunde prata på ett plan som ingen av oss va vana vid. Det ledde då till djupare ämne såsom förhållandet mellan mig o Inge tex. Han bad mig då lyssna på texten FIX YOU med Coldplay. En av raderna i texten lyder som följer: "WHEN YOU GET WHAT YOU WANT BUT NOT WHAT YOU NEED, COULD IT BE WOURSE???"
Så sant så sant....jag fick KANKSE d jag ville men absolut inte det jag behövde av min man. MIN MAN!!!!!
Tror att jag innerst inne redan bestämt mig för att lämna honom, men behövde väl stödet för att göra det. Han fick flera varnings tecken innan jag va stark nog att verkligen ta steget. Skrev ju under papperna redan i Maj månad samma år som jag tog steget som i Aug- Sep. Ändå heter de att jag gav upp allt utan att ens försöka...
Folk tyckte att det va jätte konstigt att jag o Alex blev ett par...men varför egentligen?? Vi båda gav varandra det vi saknat i så många år. Vi ger fortfarande varandra stöd o kärlek o kan fortfarande snacka om allt. Det har gått merän ett år. Alltså ingen nyförälskelse längre som många trodde i början....

Meningen va att jag o Inge skulle gå på samarbets samtal nu för ett tag sedan OM jag skickat in pappret. Men varför ska jag göra det?? Jag märkte direkt han hade skrivit under pappret hur han förändrades. Detta enbart för att jag inte ska ha något att säga på samtalet. Dessutom vet jag hur han fungerar på sådana saker eftersom jag sett det såååååå många gånger förr. Han kommer hem o kastar ur sig skit om hur jävla korkad den andre e o hur onödigt det hela e....Nä tack d kan jag va utan....jag samlar min information ändå tills det en dag smäller i ansiktet på honom. ELLER????
Har försökt sedan jag flyttade typ att få han att samarbeta o snacka för Ericas skull, men förgäves...kan man bete sig så kan man nog ta konsekvenserna också. ELLER???
Dom enda gångerna det gått att snacka som vuxna människor har varit dom gångerna han försökt få tillbaks mig....??? Alltså för egen vinnings skull..inte för Ericas skull..

Nä usch detta blev ju djupt...hade väl en del att få ur mig =)
Ibland måste man ventilera sig o eftersom detta är det enda som ibland poppar upp som ett problem så blir det detta jag ventilerar =)

Nu ska jag spela spel med min lilla Sessa <3 <3

ÄLSKAR ERICA & ALEX ÖVER ALLT ANNAT PÅ DENNA JORD <3<3<3

....

Den dolda Psykopatens mönster.

16 september 2006, kl 00:53 Skrivet av S-O Anmäl !




Den största delen av psykopater är  svårupptäckta, det kan vara en make, sambo eller arbetskamrat, var de än finns skapar de ovänskap mellan andra personer och utnyttjar kaoset de själva skapat för egen vinning.

Personer som vill tro gott om andra och därför faller för de fagra orden blir i psykopatens grepp, finns det även något begärligt att paratisera på går ingen säker.

Finns psykopaten i ett förhållande är det total underkastelse som krävs, varje försök av de närmaste att uttrycka egen fri vilja gör psykopaten arg och i dennas försök att behålla kontrollen kan åtgärderna bli grymma.

Man måste skilja  de grovt kriminella psykopaterna som  syns och hörs från de icke kriminella som håller sig under gränsen för vad samhället ser som brottsligt, den icke kriminella typen utför oftast sina  handlingar i en mindre krets som denna behärskar.

Den sorten jag skriver om  är den ljugande och manipulerande typen som är bra på att visa upp en falsk spelad fasad, allt för att vinna förtroende, överta kommandot, ta ifrån offret självkänslan och därmed bryta  motståndet.

En del  psykopaters mål  nås genom att hjärntvätta och  isolera offret, när någon gått i fällan och så småningom tappat motståndet påbörjas utsugningen, målet är full kontroll både känslomässigt och ekonomisk.

Osanningar framförs på ett självsäkert sätt, kommer ett avslöjande ljugs det om i ny tappning gång efter gång, att försöka vinna över en psykopat betyder ett oavbrutet sökande utan slut efter vad som är sanning eller lögn.

Någon öppnar sitt innersta, anförtror sig, blottar sina svagheter, psykopaten mins och har dessa i beredskap att användas som påtryckning eller hämd om det behövs.

Samvete och ånger (empati) som styr människor saknas helt eller delvis hos psykopaten, i stället utnyttjar denna andras utvecklade samvete till att  lägga skuldbördan för eget handlande  på andra och oskyldigförklara sig själv.

Är psykopaten  snäll, rar, ömsint och gör det någon tycker om är detta i regel ren manipulation, psykopaten själv ser inget fel i sitt sätt att leva, empatin är obefintlig och träning har utvecklat en ljugande egoist och människoplågare.

Lätt för andra att förvirras  och luras av psykopaten, denna själv tycks  tro på sina egna lögner och detta gör att de normala tecknen som visar att någon ljuger uteblir.

Den som tappat bort sitt jag och sitter isolerad i Psykopatens värld är svår att nå, muren är välbyggd och ingen som kan påverka släpps in.

En psykopat erkänner aldrig några fel med ett undantag, när detta sker är det utstuderat för vinnings skull, väcka tycka synd om känslor, vinna mera mark och fördel.

Manliga psykopater är synligare än kvinnliga, den våldsbenägna typen är oftast män och de kan ibland avslöjas genom blessyrer på offret,  män har större fysisk kraft och kan då vinna fördel med våld eller hot.

Kvinnliga psykopater tar sällan till knytnävarna men är lömskare än män beroende på att de är listigare, slugare och kan använda sex i större utsträckning  för att nå sina syften.

En man som faller för en kvinnlig psykopat, luras, bedras, och lämnas ev. ruinerad, skammen gör att han döljer och gömmer undan det som hänt, att litat på och blivit grundlurad av en kvinna gör ont i det manliga, men ännu ondare gör det om han erkänner sitt misstag och ger de som varnade rätt.

Ett kvinnligt offer har lättare att anförtro sig till andra och detta ger sken av att de flesta Psykopater är män och mörkertalet för kvinnor blir stort.

Konsten att överta och isolera offret

1 - Första mötet, trevlig, pratglad, forskar fram svagheter för att användas senare.

2 - Hjälpsam och ivrig, tar över vardagssysslor, sår här sina första frön för att skapa ett beroende.

3 - Pratar gärna illa om andra och framställer sig själv som den som blivit förorättad.

4 -Tidigare liv döljs, kommer det ändå på tal är det mesta osanningar.

5 - Om någon utomstående antyder något negativt är denna en idiot  och ingen att lyssna på.

6 - Släkt och vänner i offrets tidigare liv får många nya fel och brister, umgänget med dessa ska brytas till varje pris.

7- Vännerna blir färre och färre därför att den drabbade inte törs eller får träffa dessa och höra vad de tycker eller tänker.

8- Anhöriga som fortsätter att bry sig orsakar psykopaten obehag och ilska, det blir lugnast för offret att vara till lags, utesluta  även dessa och på så vis bidra till sin egen isolering.

9 - Isoleringen är fullbordad.

10 - Jag älskar dig och kan inte leva utan dig, de vackra orden är falska men träffar mitt i prick, den som sitter fångad  och vill tro går på allt.

11 - Den drabbade tror på Psykopatens lögner och angriper själv de som ifrågasätter sanningshalten.

12 - Alla tråkigheter beror alltid på andra men ingen ges tillfälle att föra sanningen på tal.

13 - Psykopaten skapar en egen liten värld i den stora världen där denna är ensam Diktator, de övriga är tjänare och verktyg.

14 - Andra drar sig för att rota eller bry sig, däremot ska Diktatorn ha full koll på sina mänskliga ägodelar.

15 - Full kontroll kan rådas över telefonen, var det rings och till vem.

16 - Om det talas i telefonen är det klart vad som får sägas, något som hotar  tyrannens egen  lilla värld möts med ilska.

17 - Den drabbade tappar självförtroendet och vill  i förväg tänka på allt som sägs och görs för att vara till lags.

18 - Den drabbade gör mycket för att var fin, men ändå duger det inte, det krävs alltid mera.

19 - Gärningen är fullbordad, hjärntvätten kan nu vara verklighet, en annan styr hjärnan, offret är roboten och Tyrannen sköter fjärrkontrollen.

20 - Orken att lösgöra sig är obefintlig, en psykopat tillåter inte att bli lämnad, när tiden är mogen flyttas verksamheten till ett nytt offer men kontroll och makt behålls så länge som möjligt.

21-  Lämnad,  förvirrad och med känslan att det nog är mitt eget fel, sitter den drabbade, lurad, ev ruinerad, väntar och lyssnar efter plågoandens steg, hoppet finns ännu kvar, allt löser sig nog till slut, bara jag ändrar på mig.

22 - Nu behövs de bortkörda äkta vännerna och anhöriga, banden är kapade och att återställa förtroendet  och normalisera kan bli svårt.

23 -  Nästa erövring har psykopaten redan förberett, den nya är nu övertygad om att denna träffat en fin person, den tidigare som vet sanningen blir kallad en  försmådd fd. som försöker förstöra det nya förhållandet av svartsjuka.

24 - Vad som än sägs tror den nya bara på förföraren, sitsen är övertagen men platsen har blivit en annan.

26. En äkta psykopat är obotlig, den som offrar sig och tror på dennes ord  blir ännu mera åtgången.


Fortsättning på föregående blogg....

För att klassificeras som psykopat ska man uppvisa en mängd beteendestörningar.

Ordet psykopat har en stark negativ klang för de flesta människor, ordet används ofta som ett skällsord. I dagens film och litteratur är intresset stort för psykopati.

Bild på en vanlig tjej som är brunett. Har hon en beteendestörning? Vem vet? Det går inte att se på utseendet. Psykopaten är ofta en charmig person, som lätt blir omtyckt vid första kontakten.

En psykopat är med en enkel förklaring en person som saknar förmågan att känna empati med sin omgivning. En psykopat vet vad som är rätt och fel, men tycker att han står över de regler och normer som finns i samhället. Han saknar vad man normalt kallar samvete.

Psykopaten vet vad han vill och är beredd att göra vad som helst för att få sin vilja igenom. Psykopaten tar gärna åt sig äran när saker går bra men ser till att andra får skulden för misslyckanden.

Psykopaten är en farlig person att bli osams med eftersom psykopaten kommer göra allt som finns i hans makt för att få sin vilja igenom. Du kan aldrig vinna mot en psykopat. Det enda du kan göra är att isolera dig från psykopaten. Dvs se till att du slipper direkt kontakt med personen.

Tidigare trodde man att psykopaten alltid var en man. Senare forskning har visat att det lika gärna kan vara en kvinna. Kvinnliga psykopater är ofta svårare att upptäcka, eftersom dessa inte lika ofta tar till våld. Enligt vissa författare har ca 4% av befolkningen sådana beteendestörningar att de uppfyller de kriterier som finns för en psykopat.

Den här sidan är skriven av en nyfiken lekman inom området och bör endast ses som en ytlig översikt över ämnet beteendestörningar och psykopati.

PSYKOPAT????

KÄNNETECKEN FÖR EN PSYKOPAT??

 

Det är mycket svårt att ge någon diagnosen psykopati. Det flesta psykologer klarar inte av att ställa diagnosen på ett korrekt sätt. Psykopaten är mycket manipulativ och kan ofta dupera sin omgivning. Listan nedan kan därför inte användas av en lekman för att ställa diagnos på sig själv eller på sin omgivning. Den kan dock användas för att förstå vilka beteenden som tillsammans kännetecknar en psykopat. Enligt Hare(bok nr 2 i litteraturlistan) så kan en person som får mer än 30 poäng vara psykopat. Varje påstående som stämmer ger två poäng. Påståenden som är fel ger noll poäng. Påståenden som kan stämma ger en poäng. Maximalt kan man få 40 poäng.

Kännetecken på en psykopat enligt Hares checklista:

  1. Munvig och charmig
  2. Ständigt behov av spänning och nya impulser
  3. Bristande ansvar för egna handlingar
  4. Mytomani, ljuger lätt och trovärdigt
  5. Svekfull och manipulativ
  6. Egocentrisk och grandios
  7. Saknar helt ånger och skuldkänslor
  8. Empatistörning (dålig inlevelseförmåga)
  9. Parasiterande livsstil/lever genom andra
  10. Bristande kontroll över beteendet, lättväckt aggressivitet
  11. Promiskuöst och egoistiskt sexualliv
  12. Tidiga beteendeproblem (före tolv års ålder)
  13. Kortsiktigt agerande, bristande långsiktig planering
  14. Impulsivitet
  15. Flackt känsloliv
  16. Frekventa äktenskap och samboförhållanden
  17. Ansvarslöst föräldraskap
  18. Ungdomskriminalitet (före 15 års ålder)
  19. Nya kriminella handlingar under permission
  20. Flera typer av lagbrott bland de följande tio: inbrott, rån, narkotika, olaga frihetsberövande, mord eller mordförsök, olaga vapeninnehav, sexualbrott, grov oaktsamhet, bedrägeri, rymning från fångvårdsanstalt.





Slippa dig...

...kan inte med ord beskriva hur jävla skönt d är att slippa dig.

Vet att jag skrivit mycke om dig i tidigare bloggar, men har äntligen kommit fram till att om jag ska kunna må helt hundra med mitt liv så kan jag inte hänga upp mig på vad du gör o inte gör. Framförallt d sistnämnda.

Under flera års tid svalde jag allt du sa o allt du gjorde. Utan att ifrågasätta, för jag litade på dig.
Vad fick jag för d?? INGENTING!!!
Den dagen då jag vaknade till liv va allt mitt arbete jag lagt ner i dig o ditt, förgäves. Du fick mig att framstå som en lögnare, osv osv.....
Alltså gjorde jag rätt i att vända dig ryggen, för det är inte kärlek för mig. Nästintill allt du gjort sedan jag gick har gjort mig mer o mer övertygad om att jag gjorde rätt.....

Alla människor, som känner oss båda o har gjort det i alla år, som vänt mig ryggen är inget annat än falska ynkryggar...
Folk som kunde berömma allt jag gjorde....höja mig till skyarna, men kastade mig på skithögen för att jag gjorde det som fick mig att må bra.

JAG SPOTTAR PÅ ER ALLIHOP!!!!! NI E INTE VÄRDA SKITEN UNDER MINA SKOR!!!

Skulle iofs vilja få fram allt skit ni fått på er under åren av denna människa jag vänt ryggen. Sen att d handla om familj eller vänner va ju skit samma....Men jag vet om att WHAT GOES AROUND COMES AROUND!!!

Framöver kommer jag inte att ha mer kontakt med dig....inte merän absolut nödvändigt. Då menar jag ABSOLUT nödvändigt....
Har ju klarat det bra i 2 veckor nu iaf... =) alltid en början.

Trodde att jag va tvungen att ha bättre kontakt me dig, men börjar inse nu att så inte e fallet =)
Har varit stark som fan en gång i tiden, men du bröt sakta ner d. Nu har jag byggt upp det igen o du ska INTE få förstöra det för mig....Klarar mig bra utan dig!!

Nä nu ska jag titta på tv =)

ÄLSKAR MIN UNDERBARA DOTTER- ERICA DU ÄR MAMMAS ALLT!! <3
ÄLSKAR DIG ALEX- MIN STYRKA <3

Sakta men säkert framåt...

...ja lägenheten börjar ta fart igen =)
Grunden till golvet e lagt, nu ska bara toppskiktet också in. Jag o prinsen ska upp dit ikväll...måla o städa lite. När golvet är inlagt i vardags rummet o köket ska vi börja bära upp saker som vi inte använder. På så vis blir det inte så mycke att flytta på en gång.

När prinsen kommer hem ska vi köra in till Colorama. Köpa färg till väggar o dörrar. Längtar tills den dagen då vi står där uppe me alla våra saker o ska börja ställa iordning. =)

Helgen som gick va underbar....i fredags va jag o sessan inne i Ystad. Gick i stan med mormor. Köpte present till gammel mormor som fyllde 83 år. En kaka va vi ju tvugna att köpa med oss...
prinsen kom in till ystad sen. Åt middag o drack kaffe, sen körde han o Erica hem, för jag o mamma skulle köra o handla till hennes kalas. När vi kom hem ifrån affären började vi baka...
Prinsen hade fått i uppdrag att duscha Sessan under tiden jag va hos mamma. Det hade gått hur bra som helst. Sessan sov när jag kom hem.

Lördagen va det dax för kalas för familjen.....Sessan hjälpte mig att duka, prinsen o Henkan fick den stora äran att blåsa upp ballonger =)
Sessan blev jätteglad för sina paket....TACK!!
På kvällen körde Alex o Erica till affären. Jag fick ju då inte följa me för den lilla loppan. =)
När dom kom hem fick jag stanna i tv rummet, medans Erica fixade i köket under uppsikt av Alex.
Senare på kvällen dukade dom fram bakelser med maräng o choklad sås på *MUMS* till det drack vi the.
Sessan hade varit jätteduktig... *ÄLSKAR*

Söndagen bestod av mys, Ystadbesök igen....bad hos mormor för Sessan...

Nu ska jag snart diska...

Saknar min lilla Sessa så d gör ont....

ÄLSKAR DEJ ERICA MERÄN ORD KAN BESKRIVA! <3
ALEX- TACK FÖR DU ALLTID FINNS HÄR FÖR MIG! ÄLSKAR DEJ <3

Tisdag...

Denna dagen har varit bra...
Lämnade sessan på dagis 9...sen körde jag hem. Då ringde mamma, så d slutade med att jag körde till Ystad.
Vi satt o snackade o drack kaffe en stund, sen körde vi ner till stan. Gick först en runda på Åhlens, där jag hittade trosor, pyjamas o strumpor till Erica. Sen gick vi ner till Guldfynd för mamma skulle visa mig vad hon önskade sig i julklapp av Henkan. Då blev d ju en runda in på Lindex också. Fler trosor o en pyjamas till. La ju märke till de häromdagen att hon hade knappt några trosor som passade henne....

Marcus ifrån Österlenhem ringde också....han hade en lägenhet som skulle städas nästa vecka. Snacka om att jag blev glad =) Dessutom ligger lägenheten här i Tomelilla, så jag slipper köra så långt.

Hämtade Sessan halv 2 på dagis, sen körde vi på möte. När vi kom hem fixade jag en mysfika som bestod av mackor m. ägg, räkor, majjonnäs och lax....d sistnämnda va för min del.. *MUMS*
Efter fikan blev det lite höstmys i soffan med en bok eller ja två.. =)

Till middag gjorde jag hemmagjord fiskgratäng....det blev uppskattat av både prinsen o Sessan.... När vi ätit färdigt pep det till i prinsens mobil. Visade sig att en vän hade ringt men det gick inte fram, så prinsen fick ringa upp.
Snacka om att man får reda på en hel del smaskiga saker om en viss LITEN människa som vill få allt att framstå som KANON!!! =) Kan säga att både jag o prinsen helnjuter när vi får reda på sådana saker.... En sak kan jag inte skriva ut, som fick reda på...säger bara what goes around comes around!!!!

Hon har ingen koll alls på sina "vänner" som hon tror....

Alltså jag helnjuter.....Kan inte hjälpa det, men hon förtjänar all skit hon kan få!!!! Har aldrig hatat en människa som jag hatar henne....
Nä nog om henne nu....va bara tvungen att mysa lite...hehe

Imorgon ska jag o sessan mata ankorna o leka på lekplatsen när jag hämtat henne på dagis....o på fredag ska vi först till gammel mormor för hon fyller år, sen ska vi handla till sessans kalas på lördag...

Nä nu ska jag snart krypa ner sidan om min prins.....

Tills nästa gång- Sköt om er!

ÄLSKAR MIN ERICA & MIN ALEX!!!


Patetiska stackare!!

KOMMER NU ATT LÖSENORDS SKYDDA MIN BLOGG DÅ JAG MÄRKT VID ETT FLERTAL TILLFÄLLE ATT VISSA INTE KAN ANVÄNDA SIN EGEN FANTASI NÄR DOM BLOGGAR OCH DESSUTOM LJUGER SÅ JÄVLIGT ATT MAN SER RAKT IGENOM D.....ALLT FÖR ATT TÄVLA O SKAPA SKIT!!

NEJ TACK!! INTE DÄRFÖR JAG BLOGGAR...

DOM SOM VILL LÄSA MIN BLOGG ÄNDÅ...KAN FÖRSÖKA HAFFA MIG PÅ FB:S CHATT ELLER VIA SMS...SÅ FÅR NI LÖSENORDET...

HA EN BRA DAG!

PUSS O KRAM

Stort blir obetydligt

...ja allt man tycker e stort blir obetydligt när man är orolig för en sådan sak som jag e just nu.
Har berättat vad de e som tynger mig för Ericas pappa eftersom jag tyckte d va bra att han visste vad d handla om...OM d nu skulle va så...
Men som han sa o som Alex har sagt, att jag vet ju inget än.
Dom orden försöker jag tänka på hela tiden, annars hade jag nog inte stigit upp ur sängen....

Allt småtjafs som handlar om Erica gör mig så ledsen....menar både jag o Inge e ju vuxna människor som har satt en underbar liten flicka till världen. Varför kan vi då inte va vuxna nu???
Ödet e förutbestämt...saker händer av en anledning....hur tunga o svåra dom än e.
Visst gör Inge saker som gör mig arg, och jag gör saker som gör han arg. Man måste få reagera, men hur länge ska den reaktionen vara??
INGEN blir mer lycklig än mig om det nu visar sig att d inte e d jag ska in på röntgen för.....då har jag min framtid tillsammans med min dotter som jag vill.
Får helt enkelt vänta o se vad som händer...

Helgen har varit lugn annars....just nu håller jag på att göra middag. Lena o Jonny kommer hit vid 4 o äter. Har fixat hemmagjord potatis gratäng, fläskfile som jag skivat o brynt....sedan lagt i en form. Hällt över en sky som jag gjort av skivad vitlök, balsam vinäger o dansk öl. Till det ska vi ha grönsallad... *MUMS*

Ikväll blir d en promenad igen...får se om Alex följer me idag också.... han brukar ju iofs göra d så varför inte göra d idag?? =)

Det är ju farsdag idag....GRATTIS INGE PÅ DIN DAG!! Hoppas att du haft en underbar dag med dina töser... O myst riktigt mycke...
Grattis till alla andra också därute som har fått den stora äran att bli pappa till världens underbaraste varelse/varelser, o som tar vara på de.

Nu ska jag göra något annat....kanske ska börja med salladen tills våra gäster kommer...

Tills nästa gång- SKÖT OM ER O VARANDRA!!

ERICA- ÅNGRAR INTE EN SEKUND ATT DU KOM IN I MITT LIV- ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKE!!

Läkarbesök

Ja då har man precis kommit hem ifrån läkarbesöket...
Det va väl både positivt o negativt...
Det positiva va att microskop undersökningen på ögonen visa inget. Men han skulle ändå skicka en remiss på en MR, som jag förhoppningsvis kommer till snabbt.
Alla blodprover som va tagna hitintill va bra, men fler prover ska tas.
Man blir ju inte direkt lugnare av att inte ens läkaren kan peka på något, eller jo han börjar ju med d värsta tänkbara som symptomen stämmer in på, som i detta fallet kommer knäcka mig om d visar positivt =(
Som jag skrev igår, så knäcker d inte bara mig utan även folk i min närhet.
Men men.....ska försöka tänka positivt.
Han skulle återkomma under dagen eftersom vår tid tog slut.  Och framöver e d han som kallar o inte jag som ska behöva ringa dit o boka en massa tider. D känns ju skönt.....

Idag hade jag inte tänkt göra många knop....gå o småpula i hemmet o kanske sätta mig ner o scrappa lite.
Snart ska man ju börja packa flyttlådorna också. Kan inte med ord beskriva hur skönt d ska bli att flytta in till en helt nyrenoverad lägenhet, som dessutom innefattar ett betydligt större kök o ett sovrum till mig o min prins.
Känns som att man måste ha något att se fram emot när läget ser ut som d gör nu.....Vi har iaf burit upp dom 5 IKEA kassar med saker vi köpte för ett tag sen. Hade tänkt att vi skulle ta lite då o då....sen har man bara möblerna kvar.
Måste ju organisera det hela så man slipper dra upp saker man inte ska ha.

Nä nu får d va färdig bloggat för idag!

Tills nästa gång- Sköt om er & varandra!

ERICA & ALEX- NI ÄR MITT ALLT- ÄLSKAR ER SÅ OERHÖRT MYCKE <3

Rädsla o Ångest

...ja d e va min kropp e fylld av just nu.
Pratade me prinsen om de innan idag efter att mamma i helgen satt griller i skallen på mig.
Mår alltid bättre av att prata me min älskade sambo....han vet hur han ska lugna mig..

Även om han inte fick bort allt så e de det lilla som räknas.
Ska till läkaren imorgon o be honom än en gång ta tag i detta på allvar. Alla symptom stämmer in o han sa sist när jag va där att han skulle undersöka mina ögon på ett speciellt sätt.....mmm o idag läser jag att en sådan ögon kontroll är en del för att komma fram till en viss sak.....som jag inte tänker skriva ut här. Nog för jag blottar mycke här, men detta håller jag till mina allra närmsta.
Dessutom e d väl alltid så att man tror d värsta, men jag kan inte hjälpa d då allt stämmer in o jag har inte fått en diagnos. Då e oron inte helt obefogad enligt mig....

Hoppas innerligt att så inte är fallet, då d innebär STORA negativa förändringar för både min dotter o resten av min familj. Något jag inte vill att dom ska behöva gå igenom.....
Nåja får väl se va min läkare har att säga imorgon... Vill bara ha ett slut på detta nu!!!!

Helgen har varit bra, förutom att jag legat me migrän sedan i torsdags, nja jag hade ju visserligen en migrän paus i fredags så jag slapp flimmer för ögonen. Alltid något ju.
Fam. Nore´n va ju nere. Erica va uppe i 180 hela helgen. Utflykter, Thai restaurangen, spel på ps 3:an mm mm mm
Hon älskar att umgås me dom...o hon blev jätteglad för sin present hon fick av dom. Ett Kitty hus.
I fredags fick hon en radiostyrd blixten Mc queen bil av Alex.....den har gått varm hela helgen....

Det slår mig oftare o oftare nu för tiden hur jävla mycke jag älskar min lilla dotter.....hon e verkligen mitt allt.
Dagarna springer förbi alldeles för snabbt o man glömmer ofta bort att uppskatta d man har. Det krävs inte så mycke för att människor i ens närhet ska veta va dom betyder för en....
Tanken på att det en dag kan va för sent o att min lilla flicka inte har mig längre, gör att jag får svårt att andas....egentligen e d ju väldigt korkat att tänka så, men livet kan förändras på en sekund. Ska man då ångra en massa som blivit sagt o gjort.....eller inte alls blivit sagt o gjort???
Har tänkt ordna me en del saker som gör att iaf min dotter alltid vet vad hon betyder för mig....något hon kommer bära me sig resten av sitt liv.....
Råder alla att göra eller säga något som gör att nära o kära vet att dom e betydelsefulla.....En av få saker här i världen som e gratis o inte alls ansträngande.

Nu ska jag inte sitta här o va sentimental mer....ville bara skriva av mig lite så man får ut lite av d man bär på tills prinsen kommer hem igen.

Tills nästa gång- Sköt om er o varandra!!

ERICA- DU HAR- ÄR O KOMMER ALLTID ATT VARA NR ETT FÖR MIG- MAMMA ÄLSKAR DIG!!
ALEX- TACK FÖR ATT DU STÖTTAR MIG IGENOM DETTA- ÄLSKAR DIG!!

RSS 2.0