Du ska fan ha de...

Ja då va bredbandet igång igen...WOHOOO!!
Har varit en massa turer med Telia fram o tillbaka....Prinsen ringde häromdan o krävde kompensation för allt strul o d fick vi också...Ingen dålig kompensation heller....GÖTT!!

Min prins fick en liten kärleksgåva av mig i måndags som han blev jätteglad för.
Ibland får man ju småryck hehe...
Han betyder så oerhört mycke för mig....
Kan inte i min vildaste fanatsi förstå hur man kan släppa en sådan människa eller behandla han illa... Han är ju guda snäll...Jag tänker ju dock inte ge honom en anledning att lämna mig...
Vilket han aldrig haft en tanke på heller säger han.. *ÄLSKAR*

Va med Sessan hos läkaren igår. Hon vaknade i måndags av att hon hade ont i örat. Hon har klagat över det till o från i en månad men först nu som hon blivit ledsen.
Visade sig att hon har fel tryck i örat. Hennes trumhinna buktar inåt. Hon fick utskrivet nässpray med cortison som hon ska ta tills nästa besök om en månad. Om det inte blivit bättre då, pratade läkaren om att sätta in rör i henne öron.
Hon va superduktig....efter att jag hållt henne i handen fick hon hålla mig i handen ( i hennes värld då =)
Va ju dax att lämna fler prover igen...lämnade mina 5 rör o ett annat najs rör Hmm mmm iaf. Allt detta inför besöket till medicinmott. den 8 feb.
Har fått svar på MR skalle också. Visade som tur va inget i hjärnan, men däremot visade den något annat som förklarar varför jag alltid e täppt när jag vaknar på mornarna.

Vi vann på LOTTO i helgen....helt underbart. Trodde vi aldrig att vi skulle ha sådan jävla tur direkt....
Men som sagt...spelar man inte har man ju ingen chans att vinna heller!
Antar att d va vår tur nu =)
NYFIKNA??
Svaret får ni sen....fast man kan ju lugnt säga att vi ska fan leva livet gott nu!!

Prinsen pratade dessutom med sin revisor förra veckan. Han fick då beviset på hur fruktansvärt duktig han e...
Inget dåligt resultat för en enmans firma! Är så stolt över honom så jag finner inga ord....
Jag ska ju då va hans mini revisor o hålla reda på alla papper här hemma o fixa det snyggt, så revisorn bara kan knappa in allt....d va ju en liten pik han fick hehe....men annars fick han bara beröm.

Nu ska jag snart hämta min Sessa ifrån dagis...hon räknar dagarna tills det blir fredag. Hon ska ju då få sova hos sin moster som hon inte träffat på super länge känns d som...
Dom saknar ju varandra =) Hon skulle leka jättemycke me sin kusin sa hon...

Blev så full av skratt innan idag så jag måste bara dela med mig...Läste ju Fias blogg..
Ingen hemlighet att d va jag som fråga henne om hon inte tänkt om gällande efternamnet, då hon själv säger att hon inte vill ha något med Alex att göra längre. Jag liksom många andra anser ju då att hon inte har någon anledning att ha kvar hans efternamn...men skulle hon göra det kunde jag ju stå för kostnaderna sa hon...hehe...sällan allt handlar om pengar. Men iaf...så undra hon varför jag va så angelägen om att hon skulle byta...till svar fick hon att jag tyckte det va dubbla budskap.
Jag tog bort Nilsson så fort jag kunde...
Nä... kan man hitta något som man tror att folk retar sig på så varför inte köra på...eller??
Inte jag som gör mig själv till ett åtlöje. Jag ställde bara en enkel fråga....

Nä gott folk...nu ska jag göra lite nytta..

ERICA & ALEX- NI BETYDER MEST I MITT LIV- ÄLSKAR ER!!

23 kr vann vi som vi inte vet riktigt hur vi ska göra av med....*SKRATTAR HÖGT*

Ni roar mig =)

Ni e fan lika falska båda två... Som jag sagt innan, man kan inte merän luta sig tillbaks o njuta... E så glad att de inte längre e mitt bekymmer.Hehe! Nu ska jag blinka till mig ett smak prov av kärleks gåvan min prins fick av mig igår. Fick ett gulligt mess av honom idag där han skrev att han aldrig blivit så bra behandlad i ett förhållande förr. ÄLSKAR MINA TVÅ LJUS!

Hemma i Skåneland =)

Ja då har man varit hemma i 4 dagar nu...vistelsen i Sälen va helt underbar.

Jag o min sessa åkte dock inte skidor som dom andra, men vi byggde en snögrotta. Hon byggde då hellre den än åkte pulka =)

Helt underbart att värma sig vid den öppna spisen o bara ta det lugnt....vi åkte pulka o madrass en kväll.
Lördag kvällen åkte vi skridskor...hör o häpna...d gick kanon bra för både mig o Sessan. Hon va skit duktig!
Jag blev alldeles varm i kroppen av att se henne åka. Hon va ju också helt över lycklig.
Bilder kommer ut vid ett senare tillfälle.
Snö överallt o massa mysiga stugor....kanon =)

När vi kom hem va katterna lagom kelna kan jag säga....Zimba pratade som aldrig förr. Chatelle ville mest mysa..Våra små godingar...eller ja...Zimba e ju då inte så liten trots att han inte nått 9 mån än...men men d e ändå våra bebisar...

Inge hämtade Erica vid fem i måndags....hon såg fram emot att va hos pappa...fast det är nog mest syskonen som drar =)

Just nu sitter man inne hos mamma i Ystad. Vårt internet funkar inte än så jag fick köra in här för att betala hotellet som föräldrarna ska avnjuta nästa helg. 20 Årig bröllops present... Dom kommer få de jättemysigt =)
Ska väl snart låta A4:an ta mig hemåt så teknikern kommer in....

Prinsen snackade något om att köra in till Ystad ikväll igen...till någon data affär om jag inte minns helt fel..men men får väl se hur d blir me d.
Ska köra ut till Dick o Camilla också en dag i veckan, hämta hem skänken så jag kan göra om den. På tal om det måste jag ju fixa smides beslag, smides spik o handtag också.....annars blir det inte som jag vill ha d.
Har önskat mig tv rums bord i 30 års present så det hoppas jag att jag får.
Vill dessutom ha en tatuering...men den lär kosta en del så man ska kanske önska sig pengar istället =)
Har varit i kontakt med en tatuerare i Malmö som ska rita min, så får man ju hoppas att man tycker om den.
Den är egen komponerad =)

Snart har man ALLT iordning i lägenheten....Mmmm alldeles rätt..allt är inte klart...fick upp nytt badrums skåp i förrgår som vi ska sätta upp, sen ska vi bara bära upp lite småsaker..så d e ju inte så mycke...

Längtar tills min Sessa kommer nästa gång....har en del inplanerat för henne då...*LER*

Fick reda på idag att vi rökare blir lurade ....Det finns numera inte 20 ciggaretter i ett paket, utan bara 19. Men samma pris ändå!! Helt sanslöst ju.... Jävla häxjakt har det blivit på rökare....men hur blir det när man förbjuder en massa?? Ja just de...det blir tvärtom effekt =) SMÅBARNS PSYKOLOGI!! hehe...

Nä nu ska jag va lite social innan jag kör hemåt igen...

ÄLSKAR MINA TVÅ HJÄRTAN UNIVERSUM O TILLBAKS!!!

Dagen före dagen..bla bla bla =)

Ja idag har d väl varit ganska lugnt...
Lämnade Sessan på dagis vid nio....hon kom in imorse 05:40 o ville titta på tv...men eeehhhhh näääää knappast att tv:n tänds innan fan har fått på sig skorna =) Så hon kröp upp i vår säng o somnade om...jag gick upp kvart över åtta o plockade fram kläder till henne o fixade frukost...Hon sover ju så gott i vår säng den lilla loppan...

Annelie o lillknödden kom upp o hälsa på o snackade lite skit i förmiddags. Va himla trevligt..va ju så längesedan jag träffade dom.
Efter att dom kört slängde jag i en maskin tvätt o bara tog d lugnt =)
Hämtade Sessan vid halv två....middagen va färdig tills prinsen klev in genom dörren..stekta potatis, biffar o pepparsås *MUMS*
Efter att vi ätit for vi iväg till komstad på jakt efter ett par ordentliga vinterskor till mig..blev ett par Viking Gortex.
Så nu ska man väl inte frysa när man kommer upp till Sälen om 2 dagar =)

Satt innan o kolla runt lite på nätet efter en rygg tatuering till min prins. Jag ska ju ge mig på att rita den. Ska gå från skuldra till skuldra....han har ju den perfekta ryggen för en sådan tatuering...älskar hans muskulösa ryggtavla *PUSSAR PÅ* tihi....
I mitten av tribalen ska det stå ALEX i Old English stil...tribalen ska va skuggad igenom namnet (e d tänkt iaf)

Har packat det mesta inför Sälen nu också, ska bara fara in till Ystad imorgon o fixa skidglasögon till prinsen o ordentliga vantar till oss alla tre också....Sen är det bara att packa in sig i Audin som tar oss upp till första anhalten- Svenljunga! WOOOHHHOOOOO!!!!!!!!!

Nä nu ska jag sätta mig i soffan med lite knäckisar o tonfisk *SMASKENS*

ERICA- DU ÄR MAMMAS ALLT- ÄLSKAR DIG <3<3
ALEX- UTAN DIG FUNGERAR JAG INTE- ÄLSKAR DIG <3<3


MIN SESSA


UNDERBAR LÅT =)


KORKAD???

Ja det kan man undra ibland vissa människor e....kanske även jag.
Har länge reflekterat över en viss persons beteende.
Att ösa skit över mig i snart 6 års tid pga att saker eller människor inte vill som hon vill....hur smart e d??
När det sedan visar sig att även med mig ute ur bilden så fortsätter människan med samma skit...
Dom flesta har väl vid detta laget räknat ut vem jag snackar om...

Sedan jag lämnade Inge har ni två varit tighta som du säger. Du har skrivit vilken underbar kontakt ni fått o hur jävla skönt d e. En kontakt ni inte kunnat ha när jag va med i bilden. Men hallå!! VAKNA!!
Redan för ett år sedan när jag pratade med din dotter sa jag till dig att låt han göra saker själv. Varför tror du att jag sa det?? Jo för att jag vet om att han utnyttjar människor så länge det passar honom...
Även du vet att han öst så jäkla mycke skit över dig under vår tid, men du ser förbi detta då ni snackat.
Jättebra för dig om det känns bättre, men varför tror du han sprang dig i röven? Jo för han vet att du e bra att ha vid sin sida när ingen annan kan ta striden för honom....MEN vad händer den dagen han skaffar flickvän?? Jo han skiter i allt annat..eller hur??
Nu sitter du o bölar för han skiter i sina barn..NEWSFLASH...d har han alltid gjort. Enda gången han visar framfötterna e när han ska visa sig duktig...vilket jag fattat nu sedan jag lämnat honom.

Kan bara inte låta bli att skriva denna bloggen då jag länge undrat hur denna fantastiska kontakt ska fortlöpa. Men som jag misstänkte så går det till en dag det inte passar någon av er....
Alla människor som snackat skit om mig om varför jag lämnade honom kan ju vakna till liv för en gångs skull.
Som jag skrivit innan....ALLA såg vad jag gjorde under tiden vi va tillsammans....Hur mycke tog han själv tag i??
Jo han jobbade dagligen, det va typ allt. 7-16 sen va dagen slut o då kunde man göra vad man ville... Klart man kan om man e singel utan barn.
Att han sen, som du skriver, inte kan stå till vad han säger borde ju inte va något nytt för dig, men ändå fortsätter du att svälja allt han säger.
Han säger det enbart för att det ska låta bra. Han e slipad o vet vad han ska säga för att hålla dig "lugn"...
Trodde du va lite smartare än så när det gällde honom, men jag kan inte merän att skratta åt dig när du nu sitter o gnäller över hur han e.
Du skulle nog tagit mitt råd för ett år sedan....eller??

Alla gånger du skrivit bra om honom i din blogg har varit dom gångerna jag skrivit negativt om hela min situation med honom. Det har varit så uppenbart. Alltså har du låtit ditt eget hat ta överhanden, för du trodde att jag skulle ta mig av det. Pga allt han tutat i dig om hur jag såg dig när han o jag levde ihop....Finns bara ett sätt jag ser och har sett dig på, oavsett vad han säger. Men nu har allt skit kommit tillbaks o bitit dig i röven, för att du varit blind...

Du får ta detta precis som du vill, men jag va tvungen att skriva av mig.
Granskar du dig själv o hela situationen så vet du att jag har rätt. Men känner jag dig rätt så reagerar du precis som du brukar. Du hugger tillbaks, för att du inte tål kritik o speciellt inte ifrån mig....

Som jag skrev överst så e väl även jag korkad mellan varven som har svalt en del av allt skit han haft för sig. Men jag vet om att en dag längre fram...hur långt fram vet jag inte men det kommer.....så tjänar jag på att va den jag e, eftersom han kommer sätta sig i en sits då inget är hanterbart...
Man kan inte låta barn göra som dom vill. Vi vuxna ska sätta regler o gränser, skit samma sen att barnet blir arg eller ledsen. Så länge man vet i sitt eget hjärta att det är rätt att göra som man gjort.
Finns nog inget barn som tackat sina föräldrar för att dom fått göra som dom ville när dom va små... det skapar bara osäkerhet, ilska och noll trygghet....

Allt detta yttrar sig på olika vis...såväl psykiskt som fysiskt...

Nä nog om detta nu...kanske kommer fler tankar kring detta en annan dag =)

ÄLSKAR MINA TVÅ KUNGLIGHETER <3 <3

Blandade Pix =)







Lugn dag med massor av kärlek =)

...ja alltså ibland sköljer d en våg över en hur jävla mycke ens partner betyder för en.
Klart att man vet om det alltid...men alltså den där känslan av nyförälskelse...tihi..
Dom sista månaderna har det varit fullt upp med allt annat...renovering, flytt, jobb, jul osv osv....så jag o min prins har inte riktigt haft tid att sitta ner o prata som bara han o jag kan...denna helgen har vi verkligen gjort det...inatt när vi la oss va d rena "Pretty Women" känslan...ni vet man kryper under täcket med ansiktena emot varandra o bara tittar varandra djupt i ögonen...då kommer allt upp..vi pratade om väldigt djupa saker...
Kändes lika naturligt som vanligt..."VISST" tänker ni..bla bla bla...men de e faktiskt så.

Kan ibland sitta o titta på ringen som pryder mitt finger o bli alldeles varm i hjärtat....ingraverat som VI vill ha det.....MADDE i Alex´s ring o ALEX i min...vi båda har ett ETERNITY tecken ingraverat också.
Många har trott att vi är förlovade, men så är inte fallet.
Vi blev ETERNITY märkta julafton-08. Detta efter att vi båda märkt att vi får en kärlek vi aldrig trodde var möjligt och att vi dessutom kan prata om allt...de e vad våra ringar symboliserar för oss....
Alex & jag har varit två själar som vandrat på parallella vägar genom 5 år av kämpande...vägarna möttes o blev enfilig...den starkaste vägen någonsin...

Har ikväll gemensamt kollat efter en speciell sak, men inte hittat vad vi sökte....men men...skam den som ger sig =)

Imorgon börjar min älskade Sessa på dagis igen efter att ha varit ledig i 3 veckor typ...Hon saknar ju sina kompisar som bara den..vilket jag kan förstå.
Snackade me Inge i onsdags också gällande TEDDY. Vi kom överens om att vi skulle hoppa av den studien, eftersom Erica inte alls gillar när dom sticker henne i armen för att ta blodprov.
Känns lite märkligt...har varit med i den studien sen hon va 4 månader, eftersom hon löper förhöjd risk att få diabetes. Men alla prover har visat negativt så d e ju bra iaf... =)

Jag o mina 2 älsklingar ska fixa lite i veckan innan vi kör längre upp....jag ska dessutom köpa nya vinterskor så man slipper frysa om sin kyckling fötter som prinsen kallar dom =) *ÄLSKAR*

Nä nu ska jag överlämna stolen till min doffe, som ska leka bonde i några minuter. Sen kallar sängen...tror jag iaf tihi.. ;)

<3 ÄLSKAR ER MINA TVÅ SÖTNOSAR <3

Ps: Vissa kan ju hålla igen lite på skitsnacket innan dom kvävs av det! Bara ett litet tips! YOU´VE BEEN THERE AND DONE THAT!!

Lördag =)

Ja då va det lördag...har varit flitig idag. Diskat, städat och tvättar...
Väntar på att prinsen ska komma hem ifrån jobb så vi kan fara iväg o handla till middags bjudningen ikväll.
Vi ska bjuda Anna & Sandra på Kycklingwok m. Cashewnötter. *MUMS*

Igår va det till att stiga upp tidigt, då Erica skulle lämnas hos Inge o jag skulle vidare in till Ystad på röntgen.
Va ganska nervös kan jag säga, men för att inte få panik när jag åkte in i "röret" så blundade jag hela tiden (45 min)
Nu e d bara att vänta på resultaten....
Körde upp till mamma efter att jag varit där...drack lite kaffe o snackade lite skit..
Hämtade Erica vid tre tiden då inge ville ha henne lite längre..varför fattar jag inte. Eller jo förmodligen för att samla lite stil poäng hos den nya =)
Men vi hade ju inte kört långt förrän Erica sa att hon o Jonatan (pappas bonus son) hade spelat tv spel under tiden som pappa o hans nya hade legat i sängen...Hmm... Nåja...

Nog om den saken nu...har märkt vid ett flertal tillfällen att mina ord blir stulna i någon annans blogg... Visst vill man göra det för att jag inspirerar så varsågod men man behöver ju inte göra det så tydligt.
Finns många med mig som har märkt det.
Just denna person som gjort det e en person som jag verkligen hatar pga många olika anledningar...fast ibland tycker jag även synd om denna människa då det inte kan va lätt att hela tiden behöva tänka på vad man sagt o gjort så att allt stämmer överens...
Jag skriver enbart för min egen skull i MIN blogg...jag har många tankar och funderingar mellan varven som måste komma ut...

Erica frågar ibland efter sina syskon när hon är här hos oss. I början sa jag att dom kunde komma hit o leka om dom ville, vilket dom också gjorde för snart ett år sedan. Men när hon sagt det dom sista gångerna så har jag sagt precis som det ligger till. Att isa e LIVRÄDD för mig o inte vågar träffa mig. Pga att jag SMÄLLDE igen en dörr över hennes fingrar så jävligt att dom nästan ramlade av!!! Till svar av min 4 åriga dotter fick jag då " Men mamma..Isa har ju sina fingrar kvar. Hon kramade ju dig när du va uppe hos pappa för du e inte farlig"

Men så kan det ju gå när man har två fruktansvärt bittra föräldrar som gärna pratar vitt o brett om hatet dom har gentemot en människa, i detta fallet mig då. Inte konstigt att barnen bygger upp en hemsk värld kring en sådan människa då. Ett barn är alltid sina föräldrar lojala...iaf i den åldern...
Kan säga helt ärligt att både jag o Alex kan sakna den lilla loppan mellan varven...hon va ju ett litet yrväder med en fantasi utan dess like....men tyvär är hon inte stor nog att tänka själv, därför har det också blivit som det blivit.
Alex fick frågan om att träffa henne när vi kom hem ifrån Thailand, men så blev inte fallet då han inte ville sätta mig åt sidan pga andras barn. Hur mycke han än tycker om den lilla loppan så ska det inte vara på andras villkor alltid.
Hur yttra sig allt detta då?? JO...JAG fick skulden för att han inte fick träffa henne.
Åter igen...alltid lättare att skylla på andra än att se sanningen som den verkligen e....nämligen att man själv förstört chanserna för sina barn pga diverse olika saker....
Jag bad min älskling att ändå träffa henne för att hon behövde det plus att jag skulle ha ryggen fri....men som han sa "Spelar ingen roll vad jag gör, så länge hon inte tjänar något på det, så kommer du alltid få skit för det."
Det har han ju så rätt i...krävs ju inte så mycke för att se det egentligen.
Vi redde ut "fingersaken" för ett år sedan, dom va hemma hos oss på feb. lovet......gick kanon bra, vilket även andra tyckte HMMM...Men följdes den kontakten upp för barnens skull??? NEJ! Förmodligen enbart pga att HON inte själv fick ut något av det....

Nä att granska sig själv o tänka på vad man säger inför det lilla folket som inte förstår hur världen fungerar, det är guld värt...Att man själv bär på en massa bitterhet är väl förståeligt men man kan välja vem man delar det med...DVS OM man inte vet exakt vad man gör för att få som man vill!

Summan av kardemumman... Jag är INTE ute efter din sympati eller att vi ska tycka likadant...läs gärna min blogg men hitta på dina egna ord....

Snart är det dax att köra upp till Sälen...måste bara fixa lite saker innan dess...typ varma kläder osv =)

Jag o Prinsen har dessutom börjat kolla på resor till varmare breddgrader...blir det som vi vill, så åker vi tillbaks till Thailand i nov. Men men det får vi ju se hur det blir med det...
Trivdes ju superbra där nere..verkligen..
Vid det laget har vi väl redan gjort slag i den saken som en viss liten söt person tjatar om hehe....
Känner du dig träffad Ulrika =) *KRAMAR*

Nä nu ska jag synda lite innan prinsen kommer hem...sen får jag väl lägga ut lite bilder ifrån vår pulka åkning häromkvällen också =)

ERICA & ALEX- NI ÄR MITT LIV- ÄLSKAR ER <3 <3 <3

VENTILATION...

...ja igår kväll när jag lagt Sessan, satt jag o prinsen o ventilerade, med varsen kopp the...
Efter att ha läst en blogg o efter egna erfarenheter hade ju tankarna kommit igång.

Det mesta handlade då om mitt ex o hur han e som person.... Kom fram till att han va ingen vidare bra människa.
Dels efter allt skit han öst över mig rörande varför jag lämnade honom.
Hans version lyder ju som följande: att jag va otrogen under tiden vi va gifta. Och att jag lämnade honom pga Alex...
Vilket e skitsnack...vårt äktenskap dog ut ett bra tag innan jag ens pratade me Alex. Vilket Inge visste om men vägrade inse. Så istället för att se sina egna misstag så hittar man på en massa skit. Antar att det är lättare.
Nu gör han precis likadant själv som han säger att jag gjorde....Han bygger upp kärlek o tillit i en annan människa för att sen bara rasera dennes värld pga av någon annan...
Säger inte att man inte kan bli kär i någon annan, för d ska gudarna veta att d styr man inte över själv. MEN...att planera en hel framtid tillsammans med en människa kastar man inte bort hur som helst. Man måste försöka...för trots allt människor hört om mig så ska jag ALDRIG bli anklagad för att jag inte försökte rädda vårt äktenskap...
Men man kan inte kämpa ensam...

Under vår tid tillsammans svalde man allt han sa o gjorde för man älskade honom. När man ser tillbaks på allt så fattar man inte varför man va så dum.
Tror att han har en förvriden bild av hur bra han är...o att han aldrig gör något fel. Eftersom han själv tror stenhårt på detta så lyckas han även övertyga andra människor om att de e alla andra som gör fel mot honom.
MEN HUR LÄNGE SKA HAN KOMMA UNDAN MED DET??!!

Jag säger inte att allt han gör e fel...men en hel del görs enbart pga själviska grunder...
Ända sedan jag o Alex blev tillsammans har han slängt skit över Alex....han har sagt att Erica inte tycker om Alex o vill inte va hos mig pga honom. Vilket NÄSTAN fick mig att flytta ifrån honom...
Men nu när han lämnade Liina, frågade han mig hur det va mellan mig o Alex. Jag undrade ju självklart varför han ville ha reda på det...jag menar va spelar d för roll... Då kommer han me den lama ursäkten att eftersom Erica e så glad för Alex så vore det synd om henne om vi också delade på oss. BULLSHIT!!
Han hade enbart sitt eget för ögonen när han ställde mig den frågan....Enligt Alex´s teori e Inge då fortfarande bitter för att jag lämnade honom....Ja man kan ju börja undra...

Finns en hel del som man inte kräver av den man säger att man älskar...
Ett exempel på detta är att när kvinnan har sin roliga tid i månaden, så låter man henne ha det i lugn o ro.
Majoriteten av kvinnor känner sig inte direkt attraktiva när dom har det "lilla problemet"..
Men NEJ inte Inge Nillson...fick höra under flera års tid att "Du blöder väl inte i tandköttet"... Han tyckte då på fullaste allvar att han skulle ju inte behöva lida för att jag hade mens, utan jag kunde ju roa honom ändå.
När jag berättade detta för folk efter att jag lämnat honom så blev dom bara förbannade...för det va direkt kränkande!!! Men det såg man ju inte under tiden man levde me honom, man blev bara irriterad för han inte kunde låta en va....

Vi pratade även om barnen...han har det ju verkligen gjort för sig...tre barn som kan leka med varandra. Flickvän som har barn, hund o häst. Även när han va tillsammans med Liina reflekterade jag över att det alltid verkade va hon som tog initiativ att göra saker. Vilket även jag gjorde när vi va gifta...
Han slipper praktiskt taget att göra något själv...glider bara med på sin lilla härliga räkmacka...
Tro mig..jag e jätteglad att Erica trivs hos sin pappa....men det ska inte enbart bero på att hon får saft o napp när hon lägger sig(napp som hon dessutom slutade med här för snart ett år sedan o varit jätteduktig sedan dess)...ska inte bero på att den nya har häst som hon vill rida på....ska inte bero på att hon praktiskt taget får göra som hon vill.....DET SKA BERO PÅ ATT HON VILL UMGÅS MED SIN PAPPA FÖR GUDS SKULL!!

Visst det är skitkul för henne nu att få göra som hon vill, men hur kul blir det om några år när tryggheten försvinner o allt spårar ut pga brist på regler o rutiner??
Ena gången han försökte få tillbaks mig, sa jag ironiskt till honom att hur skulle de gå me tanke på att hans två äldsta barn va jätterädda för mig. Får då till svar att "dom vänjer väl sig"....
Detta är en historia som han hjälpt till att spä på genom lögner osv....hur skulle han då ha förklarat för människor han ljugit för, att vi hade blivit tillsammans igen???!!!!!
Han skiter fullkomligt i alla andra. Har bara sitt eget intresse för ögonen...ganska uppenbart när man kan sätta sina barn åt sidan för någon som man påstått att dom va jätterädda för...
Hans bitterhet över mig har fått honom att ljuga ihop fruktansvärda saker om mig som jag aldrig kommer förlåta honom för....
MEN..Hur kan det komma sig att han alltid kommer undan med allt?? E han sjukare o mer twisted än jag trodde eller är det alla andra som är det??
Känns som att hans liv börjar braka utför....men skulle så inte va fallet så vet jag innerst inne om, att människor som beter sig som han, kommer bli bitna i röven en vacker dag....

Alla våra the stunder inger ett lugn i mig som jag älskar...Jag älskar Alex för det...jag älskar sättet vi pratar på.....jag älskar att man blir respekterad för den man är....jag älskar sättet han tröstar mig på när bägaren rinner över.....jag älskar hans små taniga ben som stapplar runt i sina vita tubsocker o boxer.....älskar hans pissförvirrade min när man väcker honom o han tror att d hänt något =)...älskar hans skratt o hans underbart isblåa ögon.....
Vet inte vad det är som gör det...men hans ord har en förmåga att alltid lugna ner mig, alltid trösta mig, alltid få mig att skratta.....Älskar verkligen den människan!
Tack min prins för allt vi delar o allt du gör för mig o min dotter....älskar dig <3

ÄLSKAR MIN ERICA <3 <3 <3




VÄDERPROGNOSEN ENLIGT KLART.SE

Timme för timme i Tomelilla

Idag, 05 jan:

klockan Väder Vind Nederbörd Molnighet Sannolikhet
för åska
Relativ
fuktighet
Lufttryck
08:00 -2° 4 m/s 0,5 mm 94% Låg 95% 1007 hPa
09:00 -2° 4 m/s 0,5 mm 95% Låg 96% 1007 hPa
10:00 -2° 4 m/s 0,4 mm 96% Låg 96% 1007 hPa
11:00 -2° 4 m/s 0,2 mm 98% Låg 95% 1007 hPa
12:00 -2° 4 m/s 0,2 mm 99% Låg 94% 1007 hPa
13:00 -2° 4 m/s 0,2 mm 100% Låg 93% 1007 hPa
14:00 -2° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 92% 1007 hPa
15:00 -2° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 92% 1007 hPa
16:00 -2° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 92% 1007 hPa
17:00 -2° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 92% 1007 hPa
18:00 -2° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 93% 1007 hPa
19:00 -2° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 93% 1007 hPa
20:00 -2° 5 m/s 0,2 mm 100% Låg 92% 1007 hPa
21:00 -2° 5 m/s 0,2 mm 100% Låg 91% 1007 hPa
22:00 -2° 5 m/s 0,2 mm 100% Låg 89% 1007 hPa
23:00 -2° 5 m/s 0,1 mm 100% Låg 89% 1007 hPa

Imorgon, 06 jan:

klockan Väder Vind Nederbörd Molnighet Sannolikhet
för åska
Relativ
fuktighet
Lufttryck
00:00 -2° 5 m/s 0,1 mm 100% Låg 88% 1007 hPa
01:00 -2° 5 m/s 0,1 mm 100% Låg 87% 1007 hPa
02:00 -3° 5 m/s 0,1 mm 100% Låg 88% 1007 hPa
03:00 -3° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 88% 1007 hPa
04:00 -3° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 86% 1007 hPa
05:00 -4° 4 m/s 0 mm 100% Låg 82% 1007 hPa
06:00 -4° 4 m/s 0 mm 100% Låg 79% 1007 hPa
07:00 -4° 4 m/s 0 mm 100% Låg 77% 1007 hPa
08:00 -4° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 76% 1007 hPa
09:00 -4° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 75% 1007 hPa
10:00 -3° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 74% 1007 hPa
11:00 -3° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 75% 1007 hPa
12:00 -3° 4 m/s 0,1 mm 100% Låg 75% 1007 hPa
13:00 -2° 4 m/s 0,1 mm 99% Låg 75% 1007 hPa
14:00 -2° 4 m/s 0 mm 100% Låg 76% 1007 hPa
15:00 -2° 4 m/s 0 mm 100% Låg 76% 1006 hPa
16:00 -3° 4 m/s 0 mm 100% Låg 76% 1006 hPa
17:00 -3° 5 m/s 0 mm 100% Låg 79% 1006 hPa
18:00 -3° 5 m/s 0 mm 100% Låg 86% 1006 hPa
19:00 -3° 5 m/s 0 mm 100% Låg 88% 1006 hPa
20:00 -3° 5 m/s 0,2 mm 100% Låg 87% 1006 hPa
21:00 -3° 5 m/s 0,2 mm 100% Låg 82% 1006 hPa
22:00 -3° 5 m/s 0,2 mm 100% Låg 80% 1006 hPa
23:00 -3° 6 m/s 0,3 mm 100% Låg 84% 1006 hPa

GOTT & BLANDAT =)














Veckan som gått =)

Ja nytt år o nya utmaningar =) Kan ju bli spännande att se vad detta året har att erbjuda...

Veckan började med att jag va uppe hos Inge o lämnade Erica, samtidigt som jag hämtade en del av sakerna ifrån bodelningen. Fick ju rätta han lite eftersom han hade lagt med saker jag inte skulle ha =)
Efter att Isa trollat lite för mig i hallen sprang dom två in o började öppna Ericas julklappar hon fått ifrån Inge o hans sida.
När jag kom hem körde jag o Alex iväg till den gamla lägenheten o tömde lite.
Sen bar d iväg upp till Inge igen på kvällen för att hämta dom sista sakerna. Han fick ju då hjälpa till att lasta eftersom jag inte riktigt fick rätt på allt =)...men men d gick ju bra. Stannade en stund eftersom min lilla älskling hade mundiarre´=) *ÄLSKAR*
Nu e iaf bodelningen över! Vilket är väldigt skönt....

I tisdags körde vi upp till Svenljunga för att fira nyår och umgås lite. Vi va ute om hos Alex´s mormor o morfar också på onsdagen. Där jag även träffade hans bror för första gången.
På kvällen drack vi gott samtidigt som vi då skulle visa upp våra danskunskaper *SKRATTAR*
Skitkul va d men man e ju ingen Fred Astair =)
Nyårs afton firade vi hos Per & Veronica tillsammans med Pers syster Eva o hennes sambo. Mycke trevligt...god mat o gott sällskap.
3 rätters middag:

Förrätt: Räkor, vitlöksbröd, creme fraiche, dill o hackad röd lök
Huvudrätt: Oxfile, råstekta potatis, rödvins sås o sallad
Dessert: Honungs stekta bananer med glass

Supergott va det =) Blir ju hungrig bara man tänker på d =)
Ringde o pratade med min Sessa också som jag saknade som bara den, o gör fortfarande. Ska väl hämta henne på torsdag tror jag eller kanske ännu bättre ONSDAG hehe...återstår att se..

Igår va en rejäl slappedag, förutom att jag o prinsen va ute o gick i snön...
Käkade lite gott på kvällen också...Räkor m. div. tillbehör som hade blivit över  *MUMS*
MEN..nu äter ju prinsen också räkor så framöver får man ju inte ha dom ifred hehe..fast å andra sidan kan man ha myskvällar nu med räkor o lite go´dricka =)

Idag körde vi hem vid halv 2 för att va hemma i vettig tid..ska bli skönt att sova i sin egen säng. Oavsett hur trevligt man har det så e det alltid skönast me sin egen säng...
Ska snart göra lite mat, sen ska denna tjej slänga sig framför tv:n o mysa...

Veckan består väl av målning, städning och röntgen. Jaaauuppp jag ska in på skallröntgen på fredag...ska bli skönt att få reda på om dom hittar något eller inte..förhoppningsis INTE så man kan utesluta de iaf. Ska lämna Erica hos Inge under tiden jag e inne på sjukhuset. Hon har ju ingen direkt glädje av att sitta på sjukhuset.

Fick reda på en sak i veckan som jag har VÄLDIGT svårt att tro på trots att det snart va en vecka sen jag fick reda på d. Förstår liksom inte varför...fast d e väl inte meningen att man ska förstå allt heller =)

Nähäpp nu e d mat som gäller....

GOD FORTSÄTTNING!

ÄLSKAR ER <3 <3 <3


RSS 2.0